mandag 24. mars 2008

Vinteren er tilbake - påskeopplevelser

Og jeg som trodde våren hadde kommet for å bli. Vi reiste på hytta uten ski, for snøen hadde forsvunnet. Men det var lite gjennomtenkt. Etter nesten to døgn med snøvær var utsikten fra stuevinduet slik. ... Det store snøfallet førte også til at vi mistet strømmen i 30 timer - og vi måtte ta i bruk både stormkjøkkenet og peisen for å lage middag. For å komme til bilen måtte vi stolpe oss fram ca 200 m i godt og vel en halv meter snø. Heldigvis i nedoverbakke. Da vi kom hjem var det også en halv meter snø som måtte bort - før vi fikk bagasjen i hus og bilen i garasjen.

2 kommentarer:

  1. Litt av et snøkaos vi fikk i påsken ja :) Vi hadde heller ikke med oss ski på hytta, det var jo bart og full vårstemning når vi reiste. Ikke hadde vi tro på at slike mengder skulle komme heller. Vi må nok skaffe oss et stormkjøkken el. vi også for å ha i reserve. 30 timer uten strøm er leeeenge.

    SvarSlett
  2. Her er det også vår den ene dagwn og full vinter den neste. Rimelig forvirrende. Men det er jo fint å kose seg innendørs i slikt vær da!

    Ønsker deg en godhelg!

    SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for