fredag 12. september 2008

Jakken som ble til en genser med "blonde"

Har hatt øverste delen av denne omslagsjakken liggende i skapet siden jeg strikket den for noen år siden. Følte meg ikke helt vel i den - den var altfor kort og vanskelig å knyttet pent. Hadde noen rester fra prosjektet - Smart og Kitten Mohair. Plukket opp masker rundt livet og strikket vrangbord til jeg ikke hadde mer garn.

Deretter strikket jeg på en "blondekant" i Kitten.

Oppskriften til den har sin egen historie. Da jeg begynte med koblingen data og håndarbeid etterlyste jeg mønster til en hals på Hobbyboden. Mimouna sendte link til en hals hun hadde på bloggen sin. Halsen har jeg dessverre aldri fått strikket - ble vel overveldet av alle mønstrene som finnes på nettet. Etter lang tids tankearbeid ble oppskriften plukket fram til dette prosjektet.

I morges var jeg endelig ferdig. Jakka har blitt til en genserkjole og er behagelig å ha på seg. God og varm og veldig rosa. Knyttebåndet er beholdt. Så gjenstår det å se om den blir brukt utenfor husets fire vegger....

8 kommentarer:

 1. Fiffig løsning, den ble jo kjempefin!

  SvarSlett
 2. Den var virkelig lekker.Helt etter min smak.

  SvarSlett
 3. Så lekker den ble! Nydelig farge og detaljer...!

  SvarSlett
 4. Lekker, romantisk og unik ved at denne fins det bare en av. Moro!
  Ønsker deg en god helg.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hilsen på bloggen min. Så lurt. Jeg har en omslagsjakke i finull som jeg ikke bruker. Må tenke litt på en alternativ løsning. Det er jo synd den ikke blir brukt....

  SvarSlett
 6. Så flott den ble, virkelig flott.

  SvarSlett
 7. Så utrolig mye fint du har laget! Jeg blir helt imponert, og tenker at mine små sysaker ikke er noe i forhold.... Men Birgitte sa du spurte etter adressen til min blogg, og det er http://anneshobbyblogg.blogspot.com.

  SvarSlett
 8. Du må være utrolig kreativ. Den ble jo helt topp.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for