onsdag 8. oktober 2008

Endelig ferdig med septembersokkene

Dette har tatt tid. Men her er mine septembersokker. Likte ikke de lange trådsprangene i mønsteret, så min løsning ble å brodere de dansende damene på med maskesting til slutt. Valgte å bruke fire forskjellige farger for å få de litt festlige. De skal sendes i posten til en ganske festlig dame, nemlig. Mønsteret heter Dancing Lady . Mitt eksemplar er strikket i Arwetta Strømpegarn på p. nr. 2,5. Den ene ble litt strammere strikket enn den andre, men jeg håper det jevner seg ut. Strikker dem ikke en gang til....

9 kommentarer:

 1. Sokkene ble veldig fine. Lurt å brodere på mønsteret. Det ble jo like fint!

  SvarSlett
 2. Spreke strømper! Og så lurt å brodere mønsteret da. Heldig hun som får disse!

  SvarSlett
 3. Så fine sokkene dine ble. Artig med ulike farger på damene, men det må jo ha vært litt av en jobb, å sy de på etterpå.

  SvarSlett
 4. Skal si de ble flotte, men så er det jo litt av en jobb også da, å brodere damene på i etterkant! Kjempeflott med forskjellige farger. Dette er en flott presang!

  SvarSlett
 5. De ble kjempe stilige:)Jeg henger litt etter på sokkefronten, men er kommet i gang med dansesokkene. Det var lurt å sy på damene og morsomt med forskjellige farger!

  SvarSlett
 6. Sokkene ble kjempefine. Lurt å broder på med maskesting. Må visst komme i gang med sokkestrikking igjen, for jeg henger litt etter på KALen.
  Hilsen Sol(veig)

  SvarSlett
 7. Stilig! Må innrømme jeg lurte litt på hva slags garn du hadde brukt for å få strikket de damene i forskjellig farge, hehe, men det mysteriet løste seg når jeg hadde lest;-)

  SvarSlett
 8. Takk for besøk i bloggen min. Sokkene dine ble jo bare kjempestilige. Og så må jeg bare si at storesøsters løper ble kjempefin den og. Jeg er imponert. Det er ikke så lett å få firkanter til å stemme i hjørnene. Så hils ho og si at ho er flink. Ha ei fin helg.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for