søndag 5. oktober 2008

Litt oppmuntring i hverdagen

Disse tre har jeg fått av Akvarella. Veldig koselig å bli satt pris på. Jeg er ofte innom bloggen hennes og kikker, hun kan mange forskjellige teknikker. Hun tar også veldig flotte bilder. Og vi er vel egentlig 25 år på innsiden begge to......... Jeg er iallfall 40 bare på utsiden.

Disse bloggene setter jeg også stor pris på å lese:

Hannes Hage
Torunn's Hobbyblogg
Strikkemor(o)
Mimounas hobbyblogg
Strikketing og andre greier

Setter veldig pris på å kikke innom hos dere - ta med en award eller tre hvis dere vil !

7 kommentarer:

 1. Våt helg her i sørvest. I dag baker jeg, tror jeg ender opp med 10 eplekaker. En er allerede spist, 2 er gitt bort....
  Ha ei flott uke!

  SvarSlett
 2. Tusen, tusen takk!! Det var utruleg koseleg!! Skal innom ein annan dag og hente med meg nokre til min blogg og gi vidare. Tusen, tusen takk!!

  SvarSlett
 3. Tusen takk skal du ha! Gratulerer så masse med 40 år! Sjølv blei eg 40 for to år sidan, og har fått tid til å venne meg til det no. Det er flott at ein kan føle seg som 25, likevel. Trur det hjelper å ha noko som ein brenn for, og det har jo vi :-) Ein fantastisk presang du fekk av søstrene dine. Verkeleg oppfinnsamt og artig!

  SvarSlett
 4. Gratulerer med awardene du har fått, og med overstått bursdag. Awardene er nok vel fortjente - ser jo at du er ei kreativ og flink dame med både pinner og nål :-)
  Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 5. Tusen takk! Skal gi videre så snart jeg kommer meg til hektene etter Gardis;-) kjempekos at du setter pris på bloggisen min:-D

  SvarSlett
 6. Tusen takk for koselig award, det satt jeg veldig pris på. Ønsker deg en flott uke.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for