torsdag 23. oktober 2008

Queen Anne skjerf og litt av en lue

Nok et Queen Anne skjerf har sett dagens lys. Denne gangen heklet i Julia som jeg kjøpte på Gjestal og på heklenål nr. 7. Enkelt og spennende mønster. Synes skjerfene blir veldig dekorative. Falt i smak også hos min niese som er bare halvparten så gammel som jeg er. Link til mønster finnes i et tidligere innlegg.

Fant en artig oppskrift på en lue som jeg skulle strikke til skjerfet - der toppen var laget av forkortede rekker i seks felter. Den ble bare litt stor, så jeg skulle tove den en smule. Puttet den dessverre i maskinen og da jeg tok den ut passet den knapt nok til Babyborn. Etter å ha brukt mange krefter på å strekke den ut igjen, har jeg kommet fram til at jeg kan bruke toppen som utgangspunkt for et nytt hodeplagg. Det gjenstår bare å tenke ut hvordan.....

Dette blir jo en form for re-design. Min lillesøster er veldig opptatt av å bruke stoffer hun har liggende til å skape noe nytt. Endel av det har hun vist fram på sin nyopprettede blogg som heter Birgittes redesign med mer

6 kommentarer:

 1. Sjalet ditt er nydelig, både i form, mønster og fårge. Det ser veldig luftig og lunt ut.
  Ønsker deg en god torsdag.

  SvarSlett
 2. Skjerfet ble nydelig, blir spennende å se hvordan hodeplagg det blir til ,-) Takk for link til mønsteret på skjerfet.

  SvarSlett
 3. Lekkert skjerf, mønsteret og garnet passet veldig bra sammen.

  Spent på lue-redesignen. Bra å kunne se mulighetene, kanskje blir det noe enda bedre enn det du først hadde tenkt.

  SvarSlett
 4. Så masse fint det var i bloggen din :)

  SvarSlett
 5. Hallo, det skjerfet du har laget er bare lekkert.
  Jeg var inne for å se på oppskriften, men huff, den er jo på engelsk, og det er ikke min sterke side.

  SvarSlett
 6. Innom å hilser på jeg,har visst ikke vært her før..Så nydelig sjal og tøff lue som er "tryllet" her,flotte farger*nikke* Takk for meg :)

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for