fredag 12. desember 2008

Barnas siste produksjon

Lillesøster har også hatt lagedag på skolen, og alle fra 1.-4- klasse laget en slik holder til juleposten. Noen som har laget tilsvarende i barndommen? De fleste klarte fint å sy langs kantene, men noen av de minste fikk litt hjelp av de voksne som var med. Lillesøster var veldig nøye på at hun skulle ha små sting, og hoppet over tre tråder før hun stakk ned. De "store" stingene på øverste kant er det mamma'n som står for..... ellers har hun sydd resten alene. Nå er det bare å vente på at juleposten kommer dumpende ned i postkassen.

Storesøster har prøvd seg på hakking av sitteunderlag etter Mariannes oppskrift. Det gikk med akkurat 200g Fritidsgarn. Disse sitteunderlagene blir skikkelig tykke og gode. Hakking er dessuten en artig teknikk som er enkel å lære.

Jeg får ikke så mye ferdig for tiden. Holder på med flere store prosjekter. Noe kommer ikke i bloggen før etter jul. Dessuten skjer det mye nå i adventstiden. Det er litt av hvert å være med på for oss som har barn i skolealder. Mange konserter og mye julegrøt!

4 kommentarer:

 1. Jentene dine er så flinke! Kjekt å se at unger kan kose seg med å lage ting, og så blir det jo så fint også.
  God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 2. Så flinke jentene dine er! Morsomt at de er interessert i håndarbeid.

  SvarSlett
 3. Flinke jenter du har, er vel arv etter mamma, tenker jeg.

  SvarSlett
 4. Så flinke dei er!! Dei har nok noko å slekte på. ;)

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for