søndag 4. januar 2009

Hyttetur på nyåret

Godt nyttår!

Etter mye selskapelighet i jula var det deilig med noen avslappende dager på hytta. Hytta vår er primitivt utrustet, men med strøm. Vi har hverken TV eller data der, så tiden går med til turer om dagen og spilling om kvelden. (Og en gang i blant litt håndarbeid, men det er det faktisk lettere å tid til i hverdagene).

Denne gangen har været vært ekstra fint - og jentene har gått masse på skøyter. Hadde et digert vann helt for oss selv - det var topp!

I 2009 har jeg bestemt meg for at jeg skal prøve å unngå å kjøpe mer garn, og heller finne gode oppskrifter til alt det garnet jeg allerede har. Vi hadde garnopptelling for noen dager siden og resultatet ble ca. 18,5kg. Det burde holde en stund! Har mange planlagte prosjekter som jeg gleder meg til å ta fatt på.

4 kommentarer:

 1. Så flotte gryteklutar!! Synest det var ein god ide å ikkje kjøpe garn i år. Eg skal prøve på det eg og. Men eg reknar med at eg kjem til å sprekke når det kjem nye mønster til våren! Får prøve ei stund i alle fall...Garn manglar eg ikkje, og det er litt tilfredsstillande å få brukt av det ein har....

  SvarSlett
 2. Jeg må også skryte litt av den grytekluten den var fin. Men jeg ble imponert over garnlageret ditt. Jeg bor i Sverige for tiden og der er det garntørke. Men snart skal jeg bestille garn fra Norge igjen, og det er stas. Gleder meg til å se noe av det du lager av garnlageret ditt.

  SvarSlett
 3. Så fint jentene har det der.
  Deilig og ha det litt primitivt enkelte ganger, man får mer tid for hverandre, og det er viktig i en ellers travel hverdag.
  Glerer meg til å se noe av prosjektene dine etter hvert.
  Kanskje jeg blit innspirert til å bruke opp noe av mitt garn også.
  Ha en fin uke

  SvarSlett
 4. Ser koselig ut på tur:-D
  Og ang garnlager så synes jeg man bør ha minst 5kg ja, man må jo ha noe på lur!:-D

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for