søndag 11. januar 2009

Øsende, pøsende regn

Når været er slik som dette er det fristende å sitte inne med et håndarbeid, men både store og små trenger å bruke opp litt energi

Dette turmålet passer perfekt i slikt vær. Under denne helleren er det tørt og godt. Turen dit tar i underkant av en time med barn som ennå ikke har fått opp dampen. Heldigvis trenger vi ikke bil, men kan gå rett ut i skogen fra huset vårt.

Det er en fin, tørr bålplass midt under steinen. Der kokte vi søndagsmiddagen - meksikansk gryte med pølser og ris. Godt med noe å varme seg på.

Barna lekte på en islagt dam som var dekket med minst en cm vann. Med gummistøvler på bena var det vanskelig å holde seg oppreist.

Jeg fant dette flotte kunstverket av knust is, gamle pinner og halvråtne blader.
Det er mye som kan være vakkert!

6 kommentarer:

 1. Det er litt mer tiltak å komme seg ut når det regner, men du så moro man kan ha det!

  SvarSlett
 2. Praktfulle bilder. Ser ut som om dere har hatt en veldig koselig dag sammen. Og middagsmatlaging over åpent bål gir en ekstra god stemning.
  Koselige kort som er blitt laget, og en riktig artig kurv du har heklet.
  Ønsker deg en riktig god uke.

  SvarSlett
 3. Så flotte bilder, Det er vel ikke noe som smaker så godt, som mat laget på bål.
  Tenker dere hadde en fin dag alle sammen, selv om det var dårlig vær.

  SvarSlett
 4. Så nydelig! Ser ut som en herlig tur, og så lage middag ute da:-D all mat smaker så innmari godt da---*mimre* (mine foreldre var flinke å ta med ut på tur)

  Flotte bilder også! Også det første av regndråpene fikk noe kunstverk-aktig over seg:-)

  SvarSlett
 5. Ser ut som om dere hadde det skikkelig kjekt her. Man kan ha mye gøy utendørs i "styggevær" også bare man har riktig innstilling og er godt kledd. Fine bilder!

  SvarSlett
 6. Takk for hilsen på bloggen min. Ser ut som dere hadde en super tur. Det gir opplevelser for ungene som de sikkert vil huske. Veldig stilig lue i innlegget ovenfor.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for