tirsdag 24. februar 2009

En liten takk til alle dere som besøker meg!

Denne fikk jeg av Marit. Bloggen hennes var et nytt bekjentskap. Det er alltid spennende å titte innom blogger jeg ikke har vært innom før. Et besøk hos henne kan anbefales.Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom,tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.


Vet ikke helt hvem jeg skal sende den videre til - har sett den veldig mange steder. Og det er så utrolig mange fine blogger man kommer over - og mange av dem jeg kunne tenke meg å sende den videre til vet jeg har fått den allerede.


SÅ - DENNE ER TIL ALLE SOM GLEDER MEG MED DE HYGGELIGE KOMMENTARENE DERE LEGGER IGJEN HOS MEG. DET SETTER JEG UTROLIG STOR PRIS PÅ!

6 kommentarer:

 1. Gratulerer, vel fortjent! Skikkelig trivelig å få dem, men jeg klarte ikke dette lenger, det ble for vanskelig å sende videre. Ha en riktig god dag og klem fra meg!!

  SvarSlett
 2. Takk for koselig hilsen i bloggen min! Det er gjensidig, ser jeg - her kommer jeg gjerne igjen!!!

  SvarSlett
 3. Takk for hilsen i bloggen, jeg ble superglad, for besøket og for at det var mulig å legge igjen en kommentar hos meg, har hatt trøbbel med blogspot ser jeg :) Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Det er alltid trivelig å ta en tur til din blogg. Forøvrig nydelige pulsvanter og artig oppstilt bilde av dem:) Og takk for god ide med suppe og sausposene:)

  SvarSlett
 5. Knallfine pulsvarmere! Kattevottene var også veldig søte, Jorid sine mønstre er tøffe. Ønsker deg en god helg!

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for