søndag 22. februar 2009

Firkantposer og Toro-reklame

Nå blir det orden i suppeposer, gryteretter og sauseposer. Det er greit å ha et lite lager, selv om jeg ikke akkurat er storforbruker av disse varene. Men gryterett er et fint turmat-alternativ til pølser og brød. Det krever bare litt mer forberedelser - og litt mer utstyr.

Symaskinen er ikke min beste venn, men når jeg ser alt det fine som folk syr rundt omkring frister det å styrke bekjentskapet. Egentlig synes jeg det er litt gøy å sy også. Disse firkantposene som Liv-Toril har laget mønster til er enkle og morsomme å sy. Hun har laget en grundig trinn-for-trinn-beskrivelse som finnes her.

Posene er sydd av restestoffer - den blå er av bena på en gammel dongeribukse, den hvite av et tykt, gammelt lerretsstoff som jeg har arvet. Mine er dessverre ikke så lekre som originalene, men de virker sikkert like godt.....

8 kommentarer:

 1. Så koselig å se mønsteret i bruk, og fine ble de.

  SvarSlett
 2. Utrolig fine!:) Dette hadde kanskje vært noe for meg å prøve på også. Veldig praktisk med slike poser, takk for tipset;) Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 3. Kjempefine! Og så ordentlig du får det i kjøkkenskapet... *sukk*

  SvarSlett
 4. Fine og praktiske posar! Det er kjekt med sånne overkommelege småprosjekt!

  SvarSlett
 5. Så fine de posene er, det var en smart ide. Jeg bruker isbokser, og det ser jo ikke noe festelig ut.

  SvarSlett
 6. Veldig fine poser til å holde orden i skapet. Dekorative og praktiske. Kikket litt nedover i bloggen din. Lekker tunika, kattepute og votter.... Det er godt vi er forskjellige. Sånn at vottene ble en suksess. Synes de var litt fine jeg da.

  SvarSlett
 7. Så flotte og praktiske posar! Har lagra oppskifta, så får eg sjå om ikkje eg får sydd nokre eg og... Ha ei flott veke!

  SvarSlett
 8. Fine TORO-poser! (De sydde altså, hihi!) Greit og ryddig, her flyter slikt bare rundt i skuffen. Bra gjenbruk var det jo også.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for