torsdag 12. februar 2009

Vinterlykke

Siden været i det siste har vært slik som dette, har det blitt liten tid til garnet og strikkepinnene mine. Prosjektene er dessuten både mange og store for tiden, så det går ikke så fort å dem ferdige. Har aller mest lyst til å begynne på noe nytt......Kanskje noen som kjenner seg igjen?

Barna har laget engler i snøen

Jeg har gått flere lange skiturer med start midt mellom huset og garasjen. Deilig å slippe å kjøre bil. Er jeg ikke heldig? Vår egen løype starter i sentrum av bildet - og en kan gå så langt en orker. Kommer inn på oppkjørte løyper et godt stykke inni skogen.

Barna er ikke så interesserte å gå på tur, men vil heller renne i denne bakken som jeg ser fra kjøkkenvinduet. Der kan de holde på til det blir mørkt. Det er moro å stå å se på dem - så det hender middagslagingen går litt i rykk og napp.

Det er hardt å komme til toppen, men her er det ei som ikke gir opp så lett. Det gjelder å ikke være noe dårligere enn sine to eldre søstre.

Det går ikke an å starte midt i bakken selv om man er liten, her skal det skal rennes fra toppen.

Og som en liten ekstra utfordring har de to eldste hektet sammen stavene sine. Det hender det ender med knall og fall - og mye latter. Jeg har også prøvd meg på bakken, men har fått et foreløpig forbud med denne uttalelsen:

Det er ikke lov til å bremse - du ødelegger sporene.


Da tror jeg likegodt jeg står over.
Setter pris på å bestemme farten selv.

9 kommentarer:

 1. FLotte bilder Solveig:) Jeg måtte nok ha stått over bakken jeg også, da hadde det ikke vært bremsingen som hadde ødlagt sporene med store hull etter bumpefall:)

  SvarSlett
 2. Ser ut som dere vet å glede dere over vinteren, det er bra! Jeg har mistet den evnen, er jeg redd:(. Ha en fortsatt god kveld;:)

  SvarSlett
 3. Snakk om vinteridyll - det øverste bildet var knallfint! Ser ut som om ungene koser seg og.. :-)

  SvarSlett
 4. Flotte vinterbilder, synest det er heilt toppers at folk koser seg i snøen:)

  SvarSlett
 5. Flotte vinterbilder! Her er det nesten i kaldeste laget, men fint er det!

  SvarSlett
 6. Så nydelige vinterbilder. Ser virkelig ut til at dere har et fantastisk område rundt der dere bor. Å ha løypene så tett opptil eiendommen må jo være helt fantastisk. :)

  SvarSlett
 7. Riktig vinterglede hos deg. Så fantastisk å kunne ake, og gå på ski rett utenfor stuedøren! Ønsker deg ne god helg.

  SvarSlett
 8. Kjekt å se så mange flotte vinterbilder, ser ut som det er sol og snø overalt for tiden.

  Holder meg til akebrett sammen med Klumpen jeg. ;o)

  Ha en fortsatt god helg!

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for