søndag 8. mars 2009

Vinterferie og hobbyglade barn i alle aldre

Det kan være slitsomt med ferie også - iallfall når alle vil ha hjelp til å begynne på noen nye prosjekter samtidig. Lillesøster hadde det travelt med å komme i gang med å dekorere tomme syltetøyglass med lim og garn - ideen har hun sett i en bok. Det var akkurat passe vanskelig og det tok heller ikke lang tid. Når en er seks og et halvt er det greit å slippe å vente så lenge på resultatene av arbeidet sitt.

Slik ble glassene seende ut - og skaperen er mektig stolt!

Denne karen har tatt feil av årstiden - men jeg måtte bare ha ham med. Det er mellomsøster som er damen bak dette. Første gang hun syr med så små sting.

Storesøster står på - hun har brodert et bokmerke til mormor i bursdagsgave. I tillegg har hun vært sømkonsulent for sin åtte år eldre kusine som har vært på besøk hos oss i helgen. Her er de i full konsentrasjon over knapphullene.

Symaskinen min er av gammel årgang, men den virker. Jeg er faktisk veldig glad i den, selv om det ikke hadde gjort noe om vi hadde blitt enda bedre kjent.

7 kommentarer:

 1. Kreative barn du har! Det er trivelig å sitte å sysle slik:) Ha en fin mandag!

  SvarSlett
 2. Hvor koslig! Ideen med å pynte glass med tråd tar jeg videre med meg. Vi prøver å få til "påskeverksted" med barnebarn hvis været gjør at vi må holde oss mer inne enn ute. God ide for små fingre;-)

  SvarSlett
 3. Flinke jenter!
  Godt du kan inspirere dem til litt kreative aktiviteter. Her i gården finnes ikke tålmodighet til sånn ennå.
  Knallfin vest, forresten!!

  SvarSlett
 4. Vesten din ble kjempefin, og jeg er fortsatt imponert over de kreative evnene til barna dine :)

  SvarSlett
 5. Så flinke og kreative barn du har! Mye flott de lager alle sammen.

  SvarSlett
 6. Så koselig med vinterferieaktiviteret! Så flinke de er!!!

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for