mandag 13. april 2009

Årets siste skiturer er unnagjort


Påsken har vært strålende på våre kanter i år - solkrem og solbriller har vært flittig i bruk.
All snøen som kom i vinter ga oss muligheten for fine skiturer bare en halvtimes kjøring fra kysten hvor hytta vår ligger.

Storesøster har ikke vett til å være redd ennå, og setter utfor stort sett overalt. Som regel holder hun seg på beina. En fordel det når man velger dette antrekket.

Kanskje mellomsøster gjør lurt i å beholde ullgenseren på?

Lillesøster synes skistavene bare er i veien, så hun foretrekker å gå uten. Hun er heller ikke redd - det er jo bare å sette seg hvis det går for fort.......

Mange timer har blitt tilbrakt utendørs. Vi er glade i å lage mat på bål. Her holder mellomsøster på med koking av poteter og gulrøtter i terninger - etter at det var kokt tømte vi av vannet og tilsatte en boks Joikakaker og 1/2 liter fløtemelk. Godt med noe annet enn pølser.

Våren er på vei innover i landet også. Det ble flere og flere bare flekker i skiløypene i løpet av påskedagene.

Klukkingen fra snø som smelter og vårbekker som renner er koselige lyder.

Hjemme er det adskillig mer vårlig, heldigvis! Det er jammen store kontraster selv innenfor et relativt begrenset geografisk område.

3 kommentarer:

  1. Ser ut som dere har hatt en flott påske! Deilig!! Vi har hatt et par dager med nydelig vær og har vært ute begge dagene. 4 barnebarn og 4 barn/svigerbarn, + jeg dag, har virkelig kost oss. Kjenner jeg er helt utslitt på kvelden, men hva gjør vel det!!?!
    Ha ei flott uke!

    SvarSlett
  2. Det så trivelig ut! Koselig å være på tur med matlaging ute - matlysten blir gjerne stor da så maten får "bein" å gå på;-)

    SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for