mandag 18. mai 2009

Storesøster maler med nål og tråd

Storesøster - som snart er tenåring - fikk dette broderiet til jul. For to dager siden var det ferdig sydd, men siden det var smått med ekstra tid både på 16. og 17. mai, ble det ikke montert før i formiddag.

Det var forøvrig en passende jobb for meg i dag. Har såre lepper og ømme tær etter gårsdagens korpsinnsats, så det gjorde ikke noe å sitte i ro med dette. Hun vil ikke ha det selv, så jeg har lagt inn et ønske om at det kan bli en bursdagspresang til meg. Synes det er et koselig motiv.

Nå har hun ikke flere broderier, så hun ønsker seg en tur til tante som har mange "usydde" broderier på lager. Hun deler villig ut..... og noen ganger kommer de tilbake ferdig sydd slik som var tilfelle med denne katten.

4 kommentarer:

 1. Så flink hun har vært!

  SvarSlett
 2. Jeg ble så imponert over bildet Storesøster her brodert!
  Likte godt katteputen også!
  Ha en fin uke:)

  SvarSlett
 3. Hei
  Kjekt å sjå "småjentene" dine følger din interesse for handarbeid:) Kjenner meg litt igjen, men eg har min interesse fra bestemor (som passa meg ein del når eg var lita)
  Der måtte eg settes i aktivitet for å ikkje kjede meg og då vart det handarbeid! Hekling og strikkig, trur eg kunne begge deler når eg var åtte år, men kan ikkje huske at det eg laga var så vakkert! Men det er jo ei heilt anna sak!
  Denne tanta du nevner her, høres veldig ut som meg, litt sånn som eg er no, har ein del halvferdige prosjekt som aldri blir ferdig!
  Skal ta meg ei økt når eg er ferdig med eksamen å prøve å få gjort ferdig litt!

  Takk for titten, koselig blogg du har! Pleier no å sjå innom av og til!
  Du må gjerne sjå innom meg også på
  http://kristinessin.blogspot.com/
  Eg er ganske ny på blogging og har ikkje heilt funne ut av alt endå, men det kjem vel etterkvart!
  Ha ein fin dag og ei fin veke
  Mvh
  Kristine

  SvarSlett
 4. Åh, så flott. Kjempeflinke jenta di!

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for