onsdag 17. juni 2009

Strikkepinner i farger og nye merkelapper

Strikkepinner kan kan godt ha mange av - slik at man kan holde på med flere håndarbeider på en gang. I denne familien er vi dessuten flere som strikker på mange ting samtidig

Fant disse eksemplarene i en bruktbutikk i byen og klarte ikke å motstå fristelsen. Tror faktisk jeg må spare på "emballasjen" også. Nå er det hverken KnitPicks eller Addi eller noe annet flott, men prisen kan heller ikke sammenlignes. Og jeg er ikke så "motebevisst" heller.

Nå skal øynene spares - det lover iallfall reklamen.

Har også bestilt meg merkelapper som jeg kan sy på tingene jeg lager. Ikke så veldig tydelig skrift, men jeg ville ha dem litt nøytrale. Merkelappene er bestilt hos SABO.

Fikk en liten bit av mine foreldres peon i fjor eller forfjor og i år blomstrer den for første gang hos meg. Det er noen utrolig flotte blomster.

NYT SOMMEREN !!!

14 kommentarer:

 1. Fantastiske poser pinnene lå i! Selvsagt må de spares på. Artig reklame om å spare øynene :)

  SvarSlett
 2. Så heldig du var som fant disse pinnene. Elsker de fargede, gamle pinnene jeg har arvet etter mormor. Dva arvet - de har vel bare fulgt med hjem til mamma i et strikketøy som ble igangsatt hos mormor - og så har de fulgt meg videre på ferden. Kjempegode er de!

  Merkelappene dine var også kjempefine. Har spekulert på å skaffe meg noen, men klarer ikke å finne ut hvordan de skal se ut/hva det skal stå.

  Ha en fin, fin dag :-)
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 3. Takk for tipset med merkelapper, har tenkt litt i de baner selv. Husker disse pinnene, flotte! Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 4. Så fine merkelapper du har fått =) Har kikka litt rundt på bloggen din - takk for titten =D

  SvarSlett
 5. Å slike strikkepinner hadde min mor da jeg var lita. Mimre mimre!

  SvarSlett
 6. Åååå jeg hadde glemt de strikkepinnene, du er jammen heldig...

  SvarSlett
 7. Nå var du jammen heldig som fikk fatt på slike flotte pinner. Jeg har farmors røde 2,5mm. De er kjempegode! Skulle gjerne hatt flere av den gamle sorten, og det er sant som reklamen sier, det "sparer" øynene med fargede pinner;))

  SvarSlett
 8. Fine pinner! De merkelappene var jammen meg flotte, jeg kunne tenke meg noe lignende! Og den peonen! Bare fine ting i dag... Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 9. Så stilige strikkepinnar! Flotte merkelappar du har fått laga deg og :) Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 10. Så flotte pinner du har fått tak i! Slikt er moro å komme over.

  SvarSlett
 11. Å - å så fin emballasje, ja pinnene også, men den emballasjen altså. Hadde kjøpt dem på flekken.

  SvarSlett
 12. Så herlige pinner, og slike merkelapper er veldig fine. Har sett på slike flere ganger, men får aldri rotet meg til å bestille. Ønsker deg en god helg

  SvarSlett
 13. Nydelig peon! Moro at den blomstrer allerede nå. Jeg har opplevd at etter å ha flyttet peoner, blomstrer de ikke på flere år.
  Riktig god helg.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for