mandag 26. oktober 2009

Høst - en fin tid til å glede noen

Har hatt en travel helg med masse øving og forberedelser til konserten vår. Men arrangementet ble vellykket og vi sitter slitne og fornøyde tilbake.

Disse blomstene holder fremdeles stand mot både regn og kulde. Navnet er smådodre - og har man først sådd dem en gang, selvsår de seg lett. Men de er ikke vanskelige å holde i sjakk. Blomstene passer som kantplante og har en sterk honningduft. Disse har jeg blitt glad i - kommer det en liten tue opp i singelen, så får den lov til å stå i fred.

Nå vil jeg gjerne glede noen

For en stund siden meldte jeg meg på Pay-it-forward på Livs blogg. Det går ut på følgende. Man mottar en gave fra den man melder seg på hos og sender en gave videre til de tre første som melder seg hos en selv. En fin måte å glede noen på. Dette er kriteriene:

1. Du må ha egen blogg så alle kan se hva du sender og hva du får.
2. Du må ha lyst til å glede andre.
3. Du må sende dine egne tre gaver avgårde innen de neste 365 dagene.

De tre første som skriver kommentarer på dette innlegget er med på leken! Og dere andre kan kose dere med Havana Candy som var en av melodiene som vi spilte på konserten.

5 kommentarer:

 1. Hei, hva er dette? En konkurranse om å glede noen? Det vil jeg gjerne være med på..Både å bli gledet og glede noen. Artig ide..

  SvarSlett
 2. Jeg vil gjerne være med! Pakker er gøy - både å sende og å få.

  SvarSlett
 3. Heihei, ser at jeg er nummer 3 - så da er jeg kanskje med da! Koselig å glede noen:-) Takk for hyggelig kommentar hos meg! Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 4. Fantastisk så flott blomstring planten din har enda. Det gjør godt med slike vakre lyspunkt i en ellers avblomstret hage.

  SvarSlett
 5. Så flotte blomstrar!! Eg har rydda vekk georginene i bedet mitt og planta lyng o.l. i blomsterkassen og krukker. Har sett ned påskelilje/pinselilje/tulipan knollar i bedet. Gler meg til våren og at dei kjem opp.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for