mandag 22. februar 2010

Lillesøster snekrer med pappa

Hver onsdag er jeg og de store jentene på korpsøvelse, og lillesøster og pappa har huset for seg selv. Da går de gjerne ned i kjelleren og sager og banker - det er nesten som en hemmelig klubb. Lillesøster har alle ideene, men av og til trenger hun litt hjelp. Derfor har pappa laget mest på dette huset.

Her er et lite hus som hun har på rommet. I kveld er lillesøster og jeg alene hjemme og hun har fått lov til å skrive på alle bildene.

Huset mangler møbler, men sauen har det bra likevel. Det er jo innlagt strøm.

Se bare hvor koselig det blir med lyset på....

Denne har lillesøster laget (nesten) helt alene. Hun har vært og lett i restene og funnet biter av både laminatgulv og veggplater. Design og utforming er etter hennes egen fantasi. Spikring og saging var visst både lett og vanskelig, men han ble jo fin, synes jeg. Noen ganger er forresten alt det som skjer underveis like viktig som resultatet.

Lillesøster har tatt bilde av Hino idet han går løs på karriboksen. Han er så sulten. Og det er ikke rart, for han er ganske stor. Håper han ikke spiser opp all maten vår.

8 kommentarer:

 1. Såå flott at ungene får være med på litt snekring og diverse; kjempefint det far og datter har laget! Dette har de igjen senere i livet også når praktiske oppgaver må løses.
  Ha en god kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Så koseleg, og så flink ho er :)

  SvarSlett
 3. Flink jente - og så bra at ungene lærer seg å bruke verktøy!

  SvarSlett
 4. Dette hørtes skikkelig koselig ut. Så bra at jenter også tas med i hobbyrommet!Flinke har de vært begge to!

  SvarSlett
 5. Så gøy! Her har hun lagt et godt grunnlag for kreativitet og skaperglede videre. Heldig sau med innlagt lys da! :o)

  SvarSlett
 6. Ååh så flott sauehus, og storslagen dinosaur! Visste forresten ikke at dinosaurer liker karri, ja man lærer noe nytt hver dag. Veldig artig!!

  SvarSlett
 7. Nå har jeg latt meg imponere - både av Lillesøster & pappaens snekkerier, og ikke minst mammaens utrolig flotte aran-prosjekt! Forresten: de sokkene var jo verd en kommentar, de også!

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for