torsdag 26. august 2010

Bella's Mittens

Måtte jo prøve meg på disse til slutt, jeg også. Leste at Torunn hadde strikket dem i Kitten Mohair, og da var veien opp til garnlageret på loftet kort. Jeg visste at jeg hadde noen nøster i Kitten som jeg ikke hadde noen planer for.

Foreslo for min mellomste datter at hun kunne gi dem i presang til en venninne hun skal i bursdag til i morgen, men hun mente at slike votter trengte hun jammen selv. Akkurat som om hun ikke hadde nok votter fra før.........Vet ikke helt hvor de ender opp til slutt.

Mønsteret finnes både på engelsk og norsk og vil nok blir brukt flere ganger. Vottene er lange og smale - synes egentlig de er ganske elegante.

15 kommentarer:

 1. Disse vottene er utrolig flotte - ikke rart dattera hadde bruk for disse selv:)

  SvarSlett
 2. så fine vottene var! tror jammen jeg skal prøve meg på noen jeg også.. De så utrolig deilige ut. Håper dere har det fint i Kristiansand, i Bergen har vi det fint med studier og hybel!

  SvarSlett
 3. Jo de er lekre disse vottene, jeg har hatt mønsteret liggende en stund men har aldri kommet så langt som å strikke dem ennå.
  Jeg forstår godt at dattera ønsket seg dem selv!

  SvarSlett
 4. Så flotte dine vart! Skjønar godt at datra di vil ha dei sjølv. ;)

  SvarSlett
 5. Tusen takk for at du legger ut link til oppskriften på disse! jeg har lenge hatt lyst til å strikke slike votter. Klart dattera ville ha dem! Skjønner det godt jeg :-)

  SvarSlett
 6. Perfekte votter, spør du meg, så jeg skjønner godt de blir i huset;)

  Ha ei flott helg og klem fra meg;)

  SvarSlett
 7. De er nydelige. Klart hun må ha dem selv:)

  SvarSlett
 8. Dissa er fine og er på min "to-do"- liste :)

  SvarSlett
 9. Garnet jeg brukte til vottene kjøpte jeg på et marked av Annemor Sundbø og jeg vet ikke om det er i salg i butikkene. Men jeg tror at hun har et utsalg på Ose så kanskje er det mulig å få kjøpt det der. Hun hadde også garn laget av villsauene på Bragdøya og jeg angrer på at jeg ikke kjøpte noe av det også. Men er du i Grimstad kan du jo spørre i noen strikkebutikker der.

  SvarSlett
 10. Fine! Har strikket sånne jeg også, men Kitten Mohair hørtes deilig ut. Kanskje blir det flere par til vinteren?

  SvarSlett
 11. Kjempefine votter! Må få rørt meg til å strikke desse eg òg..!

  SvarSlett
 12. Eg forstår godt at ho ville ha desse sjølv, synest dei ser herlege ut. Har lenge hatt planar om å lage slike sjølv, må nok sette dei lenger fram på strikkelista mi, so eg får begynt på dei i haust.

  SvarSlett
 13. Herlege vottar. Forstår godt ho ville ha dei sjølv :)

  SvarSlett
 14. De er bare kjempeflotte, alle vottene dine.

  SvarSlett
 15. Så fine de ble i Kitten Mohair. Har du strikket med enkelt eller dobbelt garn? Og hvilken pinne har du strikket dem på?
  De har lenge vært på lyst-til-å-strikke-lista mi.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for