mandag 16. august 2010

Ferieminner og en hyggelig overraskelse

Det har vært stille her inne en stund - har hatt en deilig uke i Danmark. Nytt den danske gjestfriheten, samvær med barna og synet av de vakre blomstene i Jesperhus Blomsterpark.
Her er en ørliten smakebit:

Et av Danmarks lengste vannfall

Bil med lakk av takløk

Sterke farger i Jungelland - som er en innendørs del av blomsterparken hvor det finnes eksotiske dyr og planter med behov for et varmere klima.

Langs barnas "jungelsti" lå denne skumle typen gjemt bak noen grønne vekster. Den stakk hodet fram og brølte og glefset med jevne mellomrom. Selv om lillesøster visste at den ikke var ekte, torde hun ikke å gå forbi.....

Feriesenteret på Jesperhus tente bål og laget pinnebrøddeig hver kveld. Etter hvert fant vi ut hvordan vi skulle brødene gjennomstekte, men ikke brente......

Vi gikk også naturstien som heter Sporet ved Tornhøj, den står omtalt her. Den vitnet om en kreativitet utenom det vanlige og var et deilig sted å være for både store og små.

En del av den var en valgfri labyrint med troll i trærne. Oppgaven var å telle hvor mange de var, men jeg kom fort ut av det. Spennende var det iallfall...... og vi klarte å komme oss ut igjen.

Kan du se tre mosekledde dyr?

De to største jentene ble invitert til kaffe hos Trollemor og Trollefar. De hadde egen kaffetrakter som det til og med var kaffe på. Helt nytrukket var den vel neppe......

Siste del av turen gikk til vanns - spennende farkost dette.

En fin avslutning på en alle tiders ferie: Hjemme lå disse flotte vottene og ventet på meg. De er en Pat-it-forward-gave fra Liv - som må ha brukt mye tid og krefter på disse.

Hjertelig takk, Liv!

3 kommentarer:

 1. Så koseleg tur de har hatt. Mange flotte bilder!! Nydelege vottar som venta på deg i posten.

  SvarSlett
 2. Grattis till så underbart varma och vackra vantar! Tack för tipset om den fina Blomsterparken, såg väldigt intressant ut så kanske vi tar en tur dit någon gång!
  Ha en bra dag!

  SvarSlett
 3. Det ser så flott ut i Jesperhus:) Så heldig du var som fikk så fine votter:)

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for