mandag 25. april 2011

Varm vinter-vest

Denne strikket jeg for en stund siden og jeg har brukt den en god del - vel og merke før sommervarmen overmannet oss her sør. Strikket i Alfa-garn som fremdeles er en av mine favoritter - etter en oppskrift jeg fant i boka Strikk i en fei. Boka har mange fine oppskrifter som er raske å lage.Gjorde en egen vri på oppskriften og strikket fra toppen og ned, siden jeg ville ha vesten lengre enn i oppskriften. Jeg strikket også noen ekstra pinner over bakstsykket helt nederst, siden jeg er rundere over bakenden enn over magen. Garnet er fra lageret - prøver å finne prosjekter som kan lages av det garnet jeg allerede har.


Ellers blir det lite av både blogging og strikking for tiden. Konfirmasjonen nærmer seg, og det er nok av andre ting å henge fingrene i. Vi har også pusset opp stua, så jeg har brukt tid med malerkost i stedet for strikkepinner. Symaskinen har også vært i bruk - til nye gardiner

7 kommentarer:

 1. Flott vest. jeg er også glad i boka strikk i en fei- mange flotte og lettgjorte oppskrifter. Ønsker deg lykke til med konfirmasjonen- jeg har også konfirmant denne våren. Vi gleder oss til familiefest i juni:)

  SvarSlett
 2. Det er en fin vest du har strikket. Held og lykke med alle forbereelserne til konfirmationen:O)

  SvarSlett
 3. Vesten ble skikkelig fin. Du får nok brukt den igjen når det blir kaldere! Lykke til med konfirmasjon og oppussing :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Kjempefin! Denne har jeg også strikket i blått,men måtte også forlenge den, for den var veldig kort etter mønsteret.

  SvarSlett
 5. Så fin den ble. Mange fine oppskrifter i den boken.

  SvarSlett
 6. Det vart ein flott vest. Har den boka eg og, men har ikkje strikka noko frå den enno.

  SvarSlett
 7. Kjempefin!! Den boka har eg og,- men eg har ikkje brukt den så mykje enno. Men trur nok denne må komme på to-do lista mi. ;) Eg har aldri prøvd å strikke frå toppen og ned, så det hadde vore spennande å prøve ein gong.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for