onsdag 2. november 2011

Mange rester små - kan brukes de og

Ulempen er at det blir veldig mange tråder å feste. Men den gode samvittigheten man får over å ha ryddet litt i lageret og samtidig laget noe brukbart, overvinner trådfestings-skrekken.
Votter i rester av lilla og grønt - sendte dem en runde på toving i vaskemaskinen. Det skulle jeg ikke ha gjort, de tovet litt i meste laget. De er derimot gode og varme, og passer helt sikkert til en lang, tynn barnehånd.

Disse tok jeg derfor ikke sjansen på å tove - de toves nok i bruk. Begge parene er pjonet. Det er en veldig grei teknikk til restegarnsbruk - det er enkelt å skifte fra vott til vott underveis, slik at de blir like. Det er moro å boltre seg med farger og mønstre, spesielt når man hare har et begrenset utvalg.

7 kommentarer:

 1. Så morsomme votter! Jeg har funnet en video på youtube som lærte meg pjoning. SÅ jeg skal nok snart begynne på en vott eller to;) De blå vottene dine fikk ett flott mønster,) Kjekt med restegarn;)

  SvarSlett
 2. Jeg elsker å kunne bruke restegarn til fornuftige prosjekter:)Vottene dine ble kjempe flotte:)

  SvarSlett
 3. Dette ble fine votter, og så av restegarn, da! Pjoning er gøy, men toving kan fort bli i meste laget. Nå lurer jeg litt på hvordan du får til de skjeve stripene som er så dekorative? Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
 4. Du er kreativ!
  Og jeg liker vottene!

  SvarSlett
 5. De blev ju riktigt fina vantar!
  Kram!

  SvarSlett
 6. Du så flotte, spesiellt de første, -likte jeg kjempegodt!

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for