mandag 9. januar 2012

Tovet veske med "knopper" og nett med tomater

Denne har vært en UFO veldig lenge, så det føltes godt å få gjort den ferdig. Tror jeg begynte for et par år siden etter at jeg fant mønsteret i et dansk håndarbeidsblad. Har strikket i Mor Aase garn på tykke pinner. Inne i øvre kant ligger det en heklet og tovet "pølse" som gir vesken en kraftig og stødig avslutning. Før toving la jeg inn 1,5 - 2 cm store knapper fra vrangen og bandt rundt med avklipte gummistrikk, akkurat som man kan gjøre i batikkfarging. Resultatet ble knoppene dere ser på bildet.

Inni vesken har jeg sydd fôr med glidelåslomme av et fargerikt fluktstolstoff jeg fant i restekassen på Stoff&Stil. To store trykknapper holder vesken sammen.

I samme restekassen fant jeg også dette stilige stoffet til rett over en tier. Det er et kraftig stoff som passet godt til handlenett - og den lille stoffbiten ble etter en god times arbeid forvandlet til et stort og to små nett.
 

6 kommentarer:

 1. Artig resultat med de knappeknoppene!
  Og den veska ser ut til å tåle en støyt!

  SvarSlett
 2. Så kjekt med nye vesker. Ønsker deg en fin dag:-)

  SvarSlett
 3. Det er en fin taske du har strikket, skøn at få en UFO færdig. Sikke dejlige indkøbsnet du har fået ud af en billig rest stof:)

  SvarSlett
 4. Kjempe fin veske! De blir nok mer holdbare med stoff inni;)

  SvarSlett
 5. Det ble noen fine vesker! Lurt å sy fòr til den tovede veska, den er sikkert veldig stabil og praktisk!

  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
 6. Flott veske! Ønskjer deg ei fin helg.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for