torsdag 21. juni 2012

Et plagg for kalde somre og varme vintre


Genser/tunika i Sandnes Duett - egentlig tiltenkt storesøster, men den passet bedre til meg. Hun hadde ikke noe i mot at jeg fikk overta den, bare jeg ville strikke nytt plagg til henne. Hun har flere ting på ønskelisten, så da er det bare å sette i gang igjen.......


Garnet, som er en blanding av bomull og merinoull, skal gå ut av produksjon, så jeg fikk det til halv pris. Genseren er strikket ovenfra og ned. Jeg har valgt å lage mitt eksemplar litt innsvingt i livet og noe lenger enn i oppskriften - som nok en gang er funnet i boka "Strikkelyst". Ble veldig fornøyd med plasseringene av økningene, de passet så fint inn i mønsteret og ble nesten usynlige. 

8 kommentarer:

 1. Fin og praktisk. Lykke til med neste prosjekt. :-)

  SvarSlett
 2. Denne ligner veldig på den tunikaen jeg har på meg på bildet øverst til høyre på bloggen min. Den strikka jeg også ovenfra og ned.
  Fine farger du har satt sammen. Dette blir nok et favorittplagg.

  Riktig god helg til deg!

  SvarSlett
 3. Nydelege fargar, og ser ut som veldig god passform. God helg.

  SvarSlett
 4. Den var flott! Fine farger du har satt sammen og den blandingen i garnet høres deilig ut. Og hihi..stilig han Rudolf'n din under her! :0) Ha en fin St.Hans-feiring!

  SvarSlett
 5. Kjempe nydelig genser i herlige farger :) Masse flott på bloggen din!

  SvarSlett
 6. Så fin den ble! Og boken har jeg visst i bokhyllen, må ta en titt. Veldig kjekt når økinger(fellinger blir "usynlige", jeg har en DROPS-genser som irriterer meg grønn fordi de skjemmer ut hele bærestykker.

  Måtte le litt av Rudolf jeg også. *fnis*

  God sommer!

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for