søndag 3. juni 2012

Magi, Tykk Magi og kosesokker

Sokker får man aldri for mange av - ingenting er som ullsokker på føttene. Om det er sommer eller vinter spiller ingen rolle. 


Vanlige sokker med timeglasshæl og en tå som er strikket på samme måte. Garnet jeg har brukt heter MAGI og er ganske tynt. Det er kjøpt på Husfliden.


Garnet som disse sokkene er strikket i heter TYKK MAGI. Fargene er ganske iøynefallende, men oransje er så vidt jeg har skjønt ganske moderne i år.


Lillesøster har tatt disse i bruk, hun har nesten vokst ut av alle sokkene sine. Strikket fra tåa og opp, slik at jeg fikk utnyttet alt garnet. 


Restene etter jakka jeg strikket til min gode venninne i vinter har blitt til et par sokker som neppe egner seg til noe annet enn å pynte frosne sommerføtter. Hvite sokker er ikke det mest praktiske. De er også litt for tykke til å ha i sko.


Sokkene er strikket i Nepal fra Drops - oppskriften er også fra Drops og finnes her, sammen med et bedre bilde.( Har prøvd mange ganger, men det var vanskelig å få til et fint bilde.)  Reklamen sier at de er som balsam for ømme føtter. Om det stemmer gjenstår å se.

5 kommentarer:

 1. Så mange flotte sokkar du har strikka!

  SvarSlett
 2. Så fine sokker;) liker så godt lange halser på sokkene;)

  SvarSlett
 3. Jeg liker så godt de oransje sokkene! En fargeklatt til beina. De hvite med mønster er vel muligens litt flottere, men kunne jeg velge, tror jeg nok det hadde blitt de første.
  Nye sokkepar er alltid kjærkomment, uansett.

  Ha en fin mandagskveld!

  SvarSlett
 4. Flotte sokker!
  Bruker ullsokker om sommeren jeg også ;)

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for