tirsdag 3. juli 2012

Kuvøsegensere til sykehuset i Haydom

I Norge blir for tidlig fødte barn lagt i kuvøse. I Tanzania tar de i bruk andre midler for at de små skal holde varmen. Ble inspirert til å strikke disse, da jeg fant dem på to blogger jeg ofte er innom. Både Liv og Heklejenta hadde laget noen slike, og jeg tenkte det kunne være et greit feriehåndarbeid. 


Genseren passer perfekt til Baby Born, men denne gangen er det viktigere formål med strikkingen. Baby Born får vente litt. Snart er storesøster ferdig med nok et antrekk.


Har strikket tre gensere i rester av ulike typer Baby-ull. Den grønne med striper er strikket på p.nr. 4, på de to andre har jeg brukt nr.3,5. Kan hende det blir flere siden.

6 kommentarer:

 1. Fine små trøjer - det er en supergod ide at strikke til for tidlig fødte børn. For et stykke tid siden var jeg med til at strikke små huer til babyer i Cuba.

  God fornøjelse med strikning af de enkle små trøjer i forskellige farver:-)

  SvarSlett
 2. Ull må jo være perfekt til slike. Så flott å lage noe til slike formål;)

  SvarSlett
 3. Kjempefint tiltak! Så lite og enkelt for oss, men så kjærkomment der det trengs som mest. Det spørs om jeg må gjøre en innsats. Takk for link til oppskrift!

  Ønsker deg ei fin helg!

  SvarSlett
 4. Linken til oppskriften virker ikke.
  Jeg skulle gjerne hatt oppskriften,
  kanskje du kan legge den ut her?
  Ha en finfin sommer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ser ut som om oppskriften er slettet fra siden til Sykehuset i Haydom, men hvis du fremdeles ønsker den kan jeg sende den på mail. Har skrevet den opp til meg selv.

   Slett
 5. Tusen takk, det hadde vært fint :)
  adr: millebloggen @ gmail.com

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for