torsdag 7. februar 2013

Adventskalender i februar

 Ser ut som om jeg har tatt litt feil av årstiden, men det får bare være. Dette er en forsinket bursdagspresang til min søster. Har laget flere slike tidligere - synes det er så koselig med en annerledes adventskalender. Jentene mine synes også det er hyggelig å henge opp et hjerte for hver dag i desember. Det er koselig å bruke symaskinen i blant også  - ikke bare pinner og garn. Hjertene er laget av filt og fylt med vatt. De festes på kalenderen ved hjelp av trykknapper. Midtfeltet består av mange små lapper. Rundt dem er det tre "rammer". De to ytterste har skråhjørner - det har jeg ikke fått til tidligere, men takket være Tove Fevangs supre beskrivelse gikk det som en drøm. 

Selv om du ikke skal sy skråhjørner er det mye fint å finne hos Tove Fevang. Anbefaler gjerne en titt innom. Hun har gode instruksjonsvideoer innen både strikking og hekling, samt enkelte gratismønstre. 

1 kommentar:

  1. Moro med litt utradisjonelle adventskalendarar.
    Vanlegvis blir kalendarane litt "nakne" når gåvene er borte, men denne blir jo finare og finare etter som ein nærmar seg jul.

    SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for