søndag 3. februar 2013

Ugler på håndbaken

Min mor tipset meg om denne oppskriften, som hun hadde fått av ei venninne. Men siden oppskriften var på engelsk strevde både hun og venninnen litt med å forstå den. Jeg tilbød meg å oversette, og måtte jo teststrikke et par for å se om jeg hadde gjort alt riktig. 


Det resulterte i ikke mindre enn fire par pulsvanter i løpet av noen dager. Oppskriften var lett å følge, modellen har god passform og med pinner nr. 5 og relativt tykt garn gikk strikkingen i en fei. Det gikk ikke lang tid før jeg kunne mønsteret utenat.


Må nok snart i gang med flere, for alle har fått nye hjem allerede. Storesøster falt pladask og spurte så pent om hun kunne få et par - de tre andre parene har havnet hos noen som ikke er fullt så glad i å strikke som det jeg er. 

Garnet jeg har brukt er Rosendahl kjøpt på Nille og Odin fra Vikinggarn. Oppskriften er laget av Sandra Ruppert - og du finner den her.

3 kommentarer:

 1. Så kjempe fine pulsvanter. Selv elsker jeg ugler, så slike burde jeg lage. Men jeg skjønner ikke slike finurlige oppskrifter.

  SvarSlett
 2. Det er in med ugler, og desse var flotte :)

  SvarSlett
 3. Lekre pulsvarmere! Disse ser også varme ut. Ser ikke bort fra at jeg prøver meg på disse etterhvert.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for