torsdag 28. mars 2013

Friluftskos


Hyttetur på heia. Har tilbrakt mange timer med ski på beina. Vi liker godt å gå utenom løypenettet, der det ikke er overbefolket. Det er moro å renne i løssnøen. 


Men det hender vi har oss en tur i ferdigtråkkede spor også, spesielt hvis vi vil gå langt. Her er lillesøster og jeg på tur i Sørlandets fineste løyper, skal vi tro avisene. Vi er så heldige å ha hytte like i nærheten. 


Det er uansett viktig å kose seg på tur - ikke bare rase av gårde. Vi har som regel bål og lager middag eller andre måltider ute. Jentene er flinke til å lage bål, og vil ikke ha noen som helst "hjelpemidler" med hjemmefra. Kun fyrstikker.Storesøster innviet bålvaffeljernet som hun fikk til konfirmasjonen for nesten to år siden. Hun angret på at hun ikke hadde gjort det før.


Det smakte fantastisk!! Heldigvis hadde vi mye vaffelrøre

3 kommentarer:

 1. Nam, de vaflene så gode ut. Ha ei fortsatt strålende påske.

  SvarSlett
 2. Drømmepåske! Koselig med skiturer og bål! Vi laga mye bål da jentene våre var små, og da gikk det gjerne i pinnebrød. Men et vaffeljern til bålbruk hadde vært noe....

  Fortsatt god påske!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Åh det så koselig ut! Har ikke fått brukt vinter'n iår da helsa har skrantet, men det er herlig å se så mange fine vinterbilder :) Og skikkelig digg med bålvaffeljern! Ha en super uke!

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for