lørdag 24. november 2007

Adventskalendere og litt til

I går hentet jeg ned adventskalenderne fra loftet. Barna har en brodert pakkekalender som jeg vant for mange år siden. Vi har også en annen kalender, der vi henger opp et hjerte for hver dag på et juletre i lappeteknikk. Sydde den for fire år siden, og har senere sydd to eksemplarer til som jeg har gitt bort. Har stoff ferdig klippet til den fjerde, men det ligger foreløpig godt i posen....Mønsteret er fra et juleblad utgitt av Familien i år 2000.



Ellers har jeg pjonet litt i det siste;et par votter og et par tøfler. Eldstejenta er glad i turkis og ønsket seg et par tøfler å ha på seg i klasserommet. Vottene er en presang. Begge tingene er laget i et billig garn for en gangs skyld - IGLO fra Europris. Det var helt greit å arbeide med, men det blir spennende å se hvordan det holder seg. Mønster til tøflene er fra bilaget til Norsk Ukeblad nr. 45 i 2007. Mønsteret til vottene har jeg lært av ei venninne. Det finnes også mønster hos Garnstudio.



Holder også på med siste innspurten på adventsduken min som jeg har holdt på med siden i mars. Her ligger den til blokking. Det blir lenge til jeg skal hekle noe så stort med så tynt garn igjen.



1 kommentar:

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for