torsdag 29. mai 2008

Nå vokser garnlageret igjen....Pleier egentlig ikke å ta bilde av garnet mitt, men ingen regel uten unntak. Var på bygdefest i går og der hadde Vigdis Marie mye flott utstilt både av hjemmelagde produkter og garn. Så jeg klarte ikke motstå fristelsen. Gikk også til innkjøp av sokkeboken hennes. Den er egentlig til min mor som ikke er så flink med engelske oppskrifter, men det kan hende jeg må låne den senere. Mange fine sokker med oppskrift på norsk.

Også fikk lillesøster denne skjønne vaske- eller koseklut-kaninen.

4 kommentarer:

 1. Takk for besøk i bloggen. Koselig at du stikker innom. Jeg brukte Viking sportsragg på lua og pinne nr 3,5. Jeg liker veldig godt det garnet. Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 2. Takk for svar i bloggen! Jeg tar sjansen på at det holder med ett nøste akkurat jeg... Har strikket akkurat etter oppskriften til nå, blir selvsagt litt mindre, men det gjør ikke noe! Skal korte inn litt på rillestrikken rundt, håper på 9-10riller... Flott garn du har kjøpt!!

  SvarSlett
 3. Heisann. Litt seint ute med å ønske deg god helg (grunnen ser du i bloggen min), men ønsker deg ei fortsatt fin helg. Her skinner sola, og eg sitter og koser meg med strikketøyet i solveggen :)
  Klem fra Ronille

  SvarSlett
 4. mmmmm....lekkert garn...virkelig.....klart man må plusse på "litt" "iblant";-)!!

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for