mandag 2. juni 2008

Nå vil vi ha regn!!!

Nå for tiden blir det visst mer blomster enn håndarbeid. Strikker endel, men holder på med ganske mange ting som ikke blir ferdig i en fart. Dessuten bruker jeg endel tid i hagen. Koser meg med det som kommer opp fra tidligere år - og gleder meg til å se hvordan mine hjemmesådde planter blir etterhvert. Det er et stort under å se hvordan alt vokser og gror.

Hvite akeleier som vokser vilt i et bortgjemt hjørne av hagen

Har en skikkelig "veiskråning" med lupiner og prestekrager.
Men prestekragene lengter sårt etter regn, så de er ganske fraværende ennå.

Så dette er det vi sysler med om kveldene - vanning i massevis.
Hadde bare dette regnet vært ekte. Men det kommer vel i sommerferien......

3 kommentarer:

 1. Heia. Ja det blomstrer hos deg, og det er jo koselig. Her nord har eg nettopp kjøpt sommerblomster til krukkene. Vi har ikke den store varmen ennå, men det er meldt det. Regn fikk vi på søndag, og skal si gresset og hekken fikk fart på seg da. Så eg skjønner deg, det skulle vært bare regn på natten, da har vi sluppet å vanne.
  Det blir spennende å se hva slag sommerblomster du har plantet. Det er jo spennende å se hva som klarer seg.

  Ha ei fin fin uke...

  SvarSlett
 2. Hei, takk for at du stakk innom blogen min, og takk for at du synes den ene sokken var bra. Så fine blomster bilder du har tatt, det er deilig tid nå, med alt som spirer og gror. Jeg er også glad i hagestel. I Sandefjord var det full fart i alle bed, men her i Trøndelag, hvor jeg er nå, er alt mye senere ute. Lykke til med plantene dine.

  SvarSlett
 3. Blomstene vil nok gjerne ha regn nå ja. Rart med så mange dager med sol, men det er jo deilig da. Så får vi heller bruke hageslangen litt.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for