onsdag 21. januar 2009

Sokker til vinter- og sommerbrukSokker som passer til lua som jeg strikket i høst. Strikket i Safir på p.nr. 4. Mønsteret og garnet lå i en ferdig pakke, og var en del av en gave som jeg fikk til 40-årsdagen i fjor. Gode og varme - de er doble i skaftet.

Desembersokkene for 2008 er endelig ferdige !

De er strikket av garnet jeg vant i sommer - jeg ble trukket ut for å ha strikket alle bonussokkene t.o.m. juni. Garnet heter TOFUtsies og innenholder ull, bomull, soysilk-fibre og chitin (fiber fra reke og krabbeskall). Godt å strikke med, men kjempetynt, så det gikk ikke så fort. Fulgte faktisk oppskriften og la opp 77m øverst. Så mange masker har jeg aldri hatt på en sokk før. Sokkene skal ligge til det blir varmere i været - tror de er perfekte til sommerbruk. Vel å merke når man trenger å ha sokker på...........

Tåfellingene er laget ved å felle to masker i samme operasjon og det er vrangbord helt ut til tuppen. Har ikke strikket denne varianten før.

Sokkene heter Muscari og mønsteret ser slik ut i nærbilde.

19 kommentarer:

 1. Hei på deg...
  her var to par herlig sokker, begge parene ser jo lekkre ut vært til sitt bruk...

  SvarSlett
 2. To par flotte sokker.
  Jeg tenker ofte at det skulle vært kjekt å prøve noe av det spennende garnet de har i det store utland. Men det er ikke å få fatt på i butikkene her for en som som helst vil ta på garnet først.

  Nå har du vært heldig å få prøve, og lekre sokker ble det!

  SvarSlett
 3. Flotte sokker! Ha en god dag med hilsen fra asterix.

  SvarSlett
 4. Hei.
  Så flotte sokker du har laget.
  Fargen på desembersokkene er jo bare nydelig, og de andre kar kjempe kule.

  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 5. Varme sokker er kjekt, disse var flotte begge parene. Hvordan synes du Safir fungerer som sokkegarn? Det er jo ren ull uten forsterkning. Eller har du strikket inn noe for å gjøre dem mer holdbare?

  SvarSlett
 6. Wow, sommersokkene dine er bare så lekre!

  SvarSlett
 7. Jeg har en gave til deg i bloggen min :-)

  SvarSlett
 8. Begge sokkeparene er flotte, men jeg må si jeg falt pladask spesielt for det øverste paret, de var bare helt knall!

  SvarSlett
 9. Så flotte sokkar, kvar på sin måte. Du er kjempeflink! Takk for det fine du skreiv om bloggen min lenger nede på sida!!

  SvarSlett
 10. Kjempeflotte sokkar!!! Muscari sokkane er nydelege! Dei likte eg veldig godt sjølv då eg strikka mine. Men dei øvste sokkane dine var og nydelege!!

  SvarSlett
 11. Veldig fin Blogg du har!

  SvarSlett
 12. Flotte sokker, greit å ha noen til enhver årstid :)

  SvarSlett
 13. To par flotte sokker.Det er deilig med hjemmestrikkede sokker.

  SvarSlett
 14. Hei, kom innom en tur og fant mye interessant på bloggen din. Flotte sokker. Beundrer dere som strikker sokker, det er et ork synes jeg, men ingenting er så pent og så godt på foten. Stikker sikkert innom igjen jeg:-) Ha en god kveld!

  SvarSlett
 15. Så fine sokker.Begge parene var kjempe fine!

  SvarSlett
 16. Tittet innom hos deg og dette synes jeg var flotte sokker. Jeg likte spesielt det øverste paret. Ha en fin søndag:-)

  SvarSlett
 17. Kjempeflotte sokker du har laget!

  SvarSlett
 18. Så nydelige sokker du har strikket. Jeg fikk aldri kommet igang med Muscarisokkene. Hmmm, ble litt fristet da jeg så dine. De andre sokkene var også lekre.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for