fredag 20. februar 2009

Handletur i bruktbutikken

Jeg er ikke spesielt glad i å gå i butikker - bortsett fra garnbutikker da. Alle moteklærne og skoene som det stadig kommer nytt av - hvor tar det veien alt sammen? Er ikke så begeistret for bruk-og kast-mentaliteten, liker å ha både klær og sko i mange år, jeg. Interiørmessig er jeg heller ikke så opptatt av fornyelse - jeg vil heller bruke tid på det som betyr noe for meg her i livet. Jeg synes det er viktig å kunne være fornøyd med det man har!

Derfor koser jeg meg mye mer i en bruktbutikk enn i en interiørbutikk. Og noen ganger finner jeg noen småting som vil bli med hjem. Denne gangen ble det dette:

En liten krukke m/lokk til sukker

En nydelig gammel teboks

med "bruksanvisning" for trekking av te på innsiden av lokket

og kakeoppskrift i bunnen av boksen

Og siden alle jentene i familien er glade i brettspill havnet dette også i handleposen min. Det så ganske spennende ut, men foreløpig mangler jeg reglene. Så - hvis noen kjenner spillereglene ville jeg blitt veldig glad for litt veiledning.

Håper vi snart kan kose oss med krydderkake og te rundt spillebrettet
-for det vil vi gjerne bruke tid på!

10 kommentarer:

  1. Heisann. Innom for å ønske deg ei fin helg :)

    SvarSlett
  2. Så mye fint du fant! Ja, det er mye spennende å finne som folk har "lagt bort". Jeg stikker alltid innom Fretex når jeg har mulighet, men samtidig må jeg innrømme at jeg har et høyt belte i shopping også andre steder:O) Ha en riktig god kveld videre;)

    SvarSlett
  3. Hei - den teboksen må da være et funn!! God helg;-)

    SvarSlett
  4. Hærlig npr man finner slike funn:)
    GOd helg til deg Solveig:)

    SvarSlett
  5. Eg og trivst best i garnbutikkar, og er veldig enig i det du skriv. Koselege ting du har funne på bruktbutikken. Ha ei god helg:)

    SvarSlett
  6. Jeg er også fan av bruktbutikker. Er heldig å ha en i nærheten her jeg bor. Koselig ting du har funnet, men spilleregler kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med. Har du forsøkt å google?

    SvarSlett
  7. Å! Sånn teboks har min mor, og der har vi gamle påbegynte broderier...*kremt*
    Men jeg har faktisk aldri sett kakeoppskrifta under, den må jeg se etter neste gang jeg er på de kanter:-D

    SvarSlett
  8. Hei på deg. Koselige bruktfunn du har gjort - jeg er også så heldig å ha opptil flere gode bruktbutikker i nærheten, og koser meg veldig med å bruke gooood tid der.

    Og så har vi faktisk Munnrapp-spillet, så når jeg kommer hjem skal jeg scanne reglene og sende dem til deg. Finner jeg e-postadressen din her på bloggen, tro?

    Klem fra Hanne

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei. Er det mulig å få spillereglene fra deg?
      Har komplett spill uten regler...

      Slett
  9. Hei! Jeg er interessert i å kjøpe Munnrapp-spillet hvis det er komplett (bortsett fra spillereglene). Ta kontakt på andreas_olsen@hotmail.com :-)

    SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for