søndag 1. februar 2009

Møte med vinteren og en ny utfordring
Dette har jeg gjort mye av i helgen. Bildet er vel fra i forfjor, men jeg har iallfall vært i det samme området...... Hele familien + en niese har vært på hytta vår og kost oss med det primitive livet. Det er deilig å leve litt enkelt av og til. Litt strikking har det blitt, men jeg har vel prioritert frisk luft og spill med jentene denne gangen. Noen sokker ble gjort ferdig, men de har alt fått et nytt hjem så bildet får komme senere.

Ellers har jeg fått en utfording av min kusine Anne om å poste det sjette bildet i den sjette bildemappa mi. Her er det:

Tatt på ferietur til Danmark i 2004.
Håper vi får mange slike dager til sommeren!

Siden jeg vet at mange andre allerede har tatt utfordringen, lar jeg den gå videre til den som vil.

6 kommentarer:

 1. Hei! Skulle gjerne gått i de fine skisporene der. Flere år siden jeg gikk på ski; gremmes nesten av å si det. Var ute en tur på føttene idag, vi hadde nydelig vintervær. Ja la oss håpe vi får mange flotte dager til vår og sommer. God kveld fra Trondheim:)

  SvarSlett
 2. Det ble skikkelig bildekontrast det:-D

  SvarSlett
 3. Hei Solveig. Så produktiv du er, og så flinke jentene dine er! Kom på neste strikkekafe, hadde vært hyggelig. Setesdalsbanen 26. febr. kl. 18. www.vestagdermuseet.no. Hilsen Judith

  SvarSlett
 4. Tror jeg velger været på bilde nummmer to jeg, sol og sommer hadde vært deilig... Kjekt med vinter og snø også altså, men akkurat nå er jeg klar for vår.

  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 5. For en gangs skyld synes jeg bilder med skispor er flotte. Den 2/2 gikk jeg nemlig en skitur på et par timer i flotte preparerte løyper. Kanskje ikke så spesielt, men når det var min første ordentlige skitur på 10-15 år, og jeg samtidig er i ferd med å oppdage gleden og lysten til å gå på ski igjen, så skjønner du hvorfor denne skituren betyr ekstra mye for meg :)
  Til nå har det bare blitt ski fram og tilbake til hytta når det er for mye snø, og litt rundt hytta, og det enda vi har de flotte skiløypene like ved hytta! Heretter blir de nok brukt mere, også av meg :)

  SvarSlett
 6. Flott vinterbilde, men jeg må innrømme at jeg heller ville vært på stranden i Danmark ;)

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for