tirsdag 31. mars 2009

En stor og en liten heldiggris

Lillesøster var så heldig å miste to tenner i helgen, så nå er hun blitt noen kroner rikere. Men det er ikke så enkelt å bite i harde ting lengre.

Jeg har også blitt rikere. Var så heldig å overta flere poser med knapper av min mor. Hun mente at jeg hadde mer bruk for dem enn henne - og det kan det jo være noe i. Knappene var til og med sortert, og de som var like var knyttet sammen med en tynn tråd. Så jeg slipper å lete for å finne ut hvor mange det er av hver sort. Mange av knappene husker jeg at jeg har "lekt" med som barn. De var så flotte å se på.

Strikkebladet har jeg anskaffet selv, det var alle de flotte mønster-rapportene der som fikk meg til å kjøpe det. Både hekle- og strikkemønstre jeg aldri har sett før. Håper jeg kan brukt noen av dem. Utfordringen blir å forstå de tyske oppskriftene - men det blir vel en vane det også. Det kan være spennende med noen utfordringer. Jeg liker ikke å gi meg før jeg får det til.

4 kommentarer:

 1. Ja, tannfeen (eller tannfeier'n, som yngstejenta sa) er jo en fin inntekstkilde mens tannfellingen står på. Da vår eldste hadde mistet sin siste melketann, hang hun opp plakat på butikken, "Barnevaktjobb søkes".

  Flott knappeskatt du har arvet! Knapper er stas!

  Og så må jeg si du er tøff som gir deg i kast med tyskeoppskrifter. For meg er det utfordring nok med svenske og engelske...

  Ha en fin, fin dag!

  SvarSlett
 2. Knappeskatter er supert! Er så glad i det selv, og det ser ut til å virkelig være mange flotte knapper i haugen din.

  SvarSlett
 3. Så gøy med alle disse knappene, det er rart hvor flinke enkelte er til å ta vare på ting.
  Har nok mye å lære der tror jeg.
  Det hefte du har kjøpt, har ikke du noe problemer med å forstå, du er jo unik når det gjelder ulike mønster.

  SvarSlett
 4. Hvordan får du det til å lage så mye, og så fort! Jeg synes du er flink. Jeg er av og til innom, som hollender som er glad i norsk og i håndarbeid. Egentlig burde jeg sende deg et nederlandsk mønster!

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for