tirsdag 31. mars 2009

Enda en katt........

Denne gangen er det faktisk ikke barna som har brodert, men jeg. Begynte på denne for snart fem år siden, men den har ligget bortgjemt i et skap. Det var nemlig et utrolig smått og pirkete arbeid som slet på min tålmodighet. Fargene var veldig like hverandre, og jeg sydde med en tråd av gangen. Deilig å være ferdig.

Storesøster har vært en ivrig pådriver. Hun har nemlig lagt inn et ønske om å dette bildet siden hun ikke kan en ordentlig katt.

6 kommentarer:

 1. Bildet ble kjempefint! Elsker katter. Nå må jeg innrømme at jeg fikk litt dårlig samvittighet for et prikk likt bilde som jeg begynte på for minst 7 år siden.

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde. Så heldig du er som er ferdig. Jeg har hatt et tilsvarende bilde liggende i mange år og nå ser jeg ikke forskjell på fargene engang. De er jo så utrolig like.
  Så heldig du var som fikk alle de knappene. Jeg fikk kjøpt en del knapper på bruktmarked så jeg er også fornøyd. Godt å ha knapper liggende.
  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 3. Ja dette er pirkearbeid, broderte litt før, men nå er det lagt på hylla. Skjønner godt dette tok sin tid, men det ble fint! Ha en god tirsdag!

  SvarSlett
 4. Nydelig broderi du har syd :)

  SvarSlett
 5. Nydelig broderi! Det er rart det der med håndarbeidsfolk og katter, tror de liker hverandre grunnet felles interesser... garnnøster, kanskje?

  SvarSlett
 6. Å så søt den var...og mye jobb med slikt arbeide. Vet ikke om jeg hadde hatt tålmodig nok til slikt lenger.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for