fredag 3. juli 2009

Flere sokker som synes

Kunne ikke motstå disse eplesokkene som har navnet "Red Delicious". Kanskje de kan brukes til å muntre opp en grå hverdag. Mønster på sokkene finnes i Knotions Magazine. Her er mange flotte oppskrifter, så det er verdt en titt.

9 kommentarer:

 1. Utrolig søte sokker! Skikkelig sommersokker;) Må vel prøve meg på sokker snart selv, har liksom falt av igjen, men blir litt inspirert av alle flotte sokker jeg ser;) Ha ei kjempefin helg!

  SvarSlett
 2. Kjempe flotte sokker! Disse så morsome ut, jeg er litt sånn at jeg syns sokker er litt kjedelige å strikke, men disse var så flotte at jeg kanskje gidder :)

  SvarSlett
 3. Det mønsteret er så herlig sommerlig. Flotte sokker!

  SvarSlett
 4. Dette er supersøte sokker. Så kjempesøte. Nydelig mønster, og så sommerlige farger.

  SvarSlett
 5. Så fine sokkene dine blei,har strikka sånne eg og. Dei var veldig kjekke å strikke, tenkte eg skulle prøve å lage dei i andre farger ein gang! Ha ein flott dag:)

  SvarSlett
 6. Så fine eple-sokkene dine ble, og så flott du har arrangert bildet. God ide å strikke mønster med flere farger på sokkene også - det blir ofte så mye fletter og hullmønster liksom... Og vrangborden var jo bare utrolig lekker - et lite kunstverk i seg selv. Fortsatt go' strikke-sommer.

  SvarSlett
 7. Kjempefine sokker. Jeg tror ikke sokker med mønster er noe for meg enda, så jeg blir alltid så imponert når jeg ser andre som får det bra til.

  SvarSlett
 8. eplesokkene ble kjempe herlige. fine sommersokker dette:-)

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for