onsdag 23. september 2009

Høstfarger i mange varianter

Høsten er vakker - ikke minst på grunn av alle de fine fargene.

Lillesøster har fått nye sokker i mørk-oransje farge med samme hullmønster som på storesøsters sokker. Ullsokker er det beste hun har på føttene.

Ute i hagen har høsten begynt å gjøre sitt inntog. Peonene er forlengst visne, men jeg synes bladene er vakre fremdeles.

Denne rosen vil fremdeles ikke gi seg - og fargene passer godt til årstiden.

Plommetreet vårt bugner av herlige Viktoriaplommer, det er nesten så det blir for mye av det gode. Vil helst ikke at de bare skal falle ned.

Dette brettet dekorerte jeg for noen år siden. Kveldsmaten spises som regel foran Tv'en, så dette er så og si i daglig bruk. Har blitt litt glad i det etter ansiktsløftningen. Opprinnelig var det i ubehandlet tre - og ganske slitt. Maling og servietter med fine høstmotiver gjorde underverker. I tillegg til decoupagelakken har jeg lakket to strøk med vanlig gulvlakk. Det ble veldig slitesterkt. Tåler vannsøl uten problemer.

6 kommentarer:

 1. Du har virkelig strikket sokker i takt med årstida;) Kjempeflotte, og fine bilder som virkelig viser fargespekteret nå.
  Ha en god dag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Flotte sokker i en flott farge... :O)

  SvarSlett
 3. Flotte sokkar i haustfarge. Likte godt brettet som du har dekorert.

  SvarSlett
 4. Heia!
  Kjempe koselig blogg du har! Jeg har lenket deg for her var det koselig å være på besøk :)
  Sokkene med hullmønster og høstfarger var virkelig fine.

  SvarSlett
 5. For en praktfull rose! Så intens i fargen. Plommene ser så gode ut, det er Victoriaplommer, er det ikke? De ligner i hvertfall på våre plommer, som er spist opp for lengst, det nyplantede treet ga ikke mer enn 20 plommer. Gleder meg allerede til neste år, og håper på at antallet plommer dobler seg.
  Virelig skjønt brett du har dekorert.
  Ha en fin helg.

  SvarSlett
 6. Nydelige sokker, heldige Lillesøster;))
  Ja heldige alle dere som ennå har plommer. Våre er en god historie som mettet oss for en måned siden. Til neste år kommer det flere. Jeg pleier ikke lage syltetøy, vi bare fråtsespiser den stunda vi har dem, nam!

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for