mandag 12. oktober 2009

"Liseveske" og fargerikt kjøkkentilbehør

Det var som å finne en skatt da jeg så at Lise hadde lagt ut oppskrift og framgangsmåte på de flotte nettveskene hun syr. Jeg måtte selvfølgelig teste ut oppskriften så fort jeg fant anledning.

Her er mitt første eksemplar, men definitivt ikke det siste. Disse veskene var veldig morsomme å sy. Brukte i underkant av to timer - inkludert klipping. Dette er 100% gjenbruk - utsiden er fra et gardin kjøpt på den lokale bruktbutikken - innsiden ser ut til å ha vært en duk.

Hjertelig takk, LISE!

Har også heklet litt i helga. Et fargesterkt kjøkkensett bestående av klut og et lite håndkle. Oppskriften på kluten fant jeg link til hos Trude. Håndkleet er heklet etter samme oppskrift, men med flere masker og flere rader. Oppskriften er laget av Treva G. McCain og finnes her.

6 kommentarer:

 1. Vesken ble jo kjempefin, flott at noen har testet veiledningen!

  Kjøkkensettet er jo helt herlig!

  SvarSlett
 2. Så flott!! Har sett disse veskene selv, men har ikke stor nok tro på meg selv som syerske. Men jeg vet det er bare å prøve;)
  Flotte farger på klut og håndkle!
  Ha en god dag videre! Klem;)

  SvarSlett
 3. Dette var flott. Dessverre er jeg ikke venn med symaskina så jeg får nyte det andre lager:-) Veldig fine farger på handkle/klut og alt dette er nyttige ting.

  SvarSlett
 4. Så flotte ting du lager, tøff veske og flott kjøkkensett!! Skulle ønske at eg greide å dra fram symaskina, trur eg kan sammenligne det med dørstokkmila:)))

  SvarSlett
 5. Ah, så flott veske. Det er so moro med gjenvbruk.

  SvarSlett
 6. Hej Solveig
  hvor er du flittig! Så mange flotte ting! Jeg skal skaffe mig en norsk ordbog, fordi nogle ord ikke er identiske som på dansk. Tak fordi du følger min blog. Kærlige hilsner, Ivory

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for