fredag 13. november 2009

Grønt er skjønt

Judith oppfordrer oss nok en gang til å vise plagg i en bestemt farge - denne gangen er det grønt som står for tur. Dette er en av yndlingsfargene mine, så her fant jeg mye.

Tingene i fotomontasjen er laget etter at jeg startet bloggingen for ca. 2 år siden. De er beskrevet i egne innlegg på bloggen.

Måtte også lete fram denne genseren. Strikket i Heilo. Genseren har blitt mye brukt - husker spesielt at jeg gikk mye med den da jeg var gravid....... Og den er ennå i bruk nå og da. Vi er tre søstre og alle tre har sitt eksemplar av denne modellen. En velbrukt favoritt. Det må være minst 15 år siden jeg strikket den.

Alle vrangbordene er strikket i flettestrikk, mens resten av genseren er glattstrikket. Tror jeg har oppskriften ennå......

11 kommentarer:

 1. Jøss så mye fint du har strikket i grønt! Dette er absolutt ikke fargen i mitt hjerte, men det er så flott med grønt på sånne som kler den fargen!
  Heilo er toppen, det har jeg skjønt. lurt å velge kvalitet!
  PS jeg har postet bilde av hele. Akkurat nå. God helg!

  SvarSlett
 2. Hei, jeg liker også grønt. Det er jo den fargen vi finner aller mest av i naturen. En sikkerstikk. Mye fine håndarbeidsting du har i den farge. Ha ei god helg!

  SvarSlett
 3. Så mye fint du har laget i grønt! Er nok ikke den fargen jeg har brukt mest av, men jeg tror det er "upcoming":-) Takk for hyggelig hilsen hos meg i dag, det setter jeg pris på! Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 4. jeg er ingen grønn person, men synes det er en fin farge på de som kler den. Du hadde mye fint i grønt, der ville jeg hatt problemer;)
  God helg til deg og klem;)

  SvarSlett
 5. Her var det mye fint. Flotte grønn-nyanser og mye fint håndarbeid hos deg.
  Enkelte plagg kvitter en seg aldri med - jeg har noe lignende jeg også;-)
  God helg ønskes!

  SvarSlett
 6. Så mykje fint du har laga i grønt, og så mange fine grønfargar. Ha ei fin helg :)

  SvarSlett
 7. Hei Solveig.
  Grønt er din farge, det er helt tydelig! Så mye fint du har strikket:-) Noen plagg bare varer og varer, jeg har et par sånne jeg også.
  Ha ei fortsatt super helg!

  SvarSlett
 8. Her var det mye snadder i grønt! Helt utrolig at genseren er 15 år gammel, og mye brukt, den ser jo så flott ut fremdeles.

  SvarSlett
 9. Mye fint her! Kult mønster på lua øverst til høyre :-)

  SvarSlett
 10. Skjønner godt at dette ble en favorittgenser, den ser deilig ut og er veldig enkel og pen.

  Tusen takk for løksuppetips - dette rådet kommer jeg til å følge neste gang jeg lager retten!

  SvarSlett
 11. Så masse flott i grønt! Elsker grønt jeg også :)

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for