søndag 24. januar 2010

Jeg ser rødt!!!!

Judith har stadig oppfordring til å vise nye farger. Denne gangen er det rødt som gjelder. Dette er definitivt ikke min farge - blir lett sint av å omgi meg med for mye rødt. Har ikke laget så mye i denne fargen og det aller meste på bildet under har blitt gitt bort.

Det er bare et av sokkeparene og sitteunderlaget jeg eier selv - sitteunderlaget sitter jeg jo på så det trenger jeg ikke SE og det er ikke så ofte jeg stirrer i bakken heller, slik at jeg ser sokkene mine. Liker egentlig bare rødt som tilsetning til andre farger......... Godt at vi er forskjellige.

9 kommentarer:

 1. Hehe, så morsomt! Godt du har gitt bort det meste ;) Men fine ting ble det likevel :) (Rød er ikke min farge heller...)

  SvarSlett
 2. He he. Jeg lurer veldig på hvordan du klarer å strikke med rødt garn :) Helt enig med deg i at rødt ikke er mye stas, spesielt ikke sånn julenisserød, fy og fy. Men må jo innrømme at mørke nyanser i rødt er fint, og rødbrunt...

  SvarSlett
 3. Jeg liker rødt, jeg :-) Og likte særlig "alvelua" øverst til høyre!

  SvarSlett
 4. Hehe. Morsomt å høre hvordan du opplever rødt! Det er jo ikke min farge heller, men min siste røde genser gir energi opplever jeg, så kanskje jeg kommer til å strikke mer i den fargen?
  Men godt å høre du har beholdt et par rødstrømper;-)
  Ps: Strikkekafe på Grovane torsdag 28. kl 18. Jeg kommer med masse votter og museumsgarn.

  SvarSlett
 5. Ååå så mye fint og flott i rødt! Rødt er nydelig!

  SvarSlett
 6. *lol* festlig å høre din opplevelse av rødt. Ja det er godt vi er forskjellige, det er jo derfor verdene r så fargerik også.. :o) Selv liker jeg rødt, men ikke for mye. Men du verden så mye fint du har lagd i rødt da:)

  SvarSlett
 7. Til å være en ikke-rød-person har du i alle fall laga mye flott i rødt!
  Dessuten falt jeg pladask for Linno'en til Lillesøster i forrige innlegg. Herlig! Flink jente!

  SvarSlett
 8. JEg ble så glad da jeg collagen din - masse flotte røde plagg! Og så sier du at du ikke liker rødt - det er jammen rart;) Men fint laga er det, det du har gitt bort!

  SvarSlett
 9. Så masse fint du har strikket i rødt.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for