mandag 19. april 2010

Gult er kultJudith har atter en gang oppfordret til fargerike innlegg, denne gangen i gult. Vet at jeg har strikket lite i gult de siste årene bortsett fra dette babysettet som var ferdig for en måned siden. Derfor måtte jeg på jakt blandt godt brukte plagg for å finne noe som kunne brukes.

Dette strikket jeg da jeg skulle bli mamma for første gang sommeren 1996. Jakken er full av gulpeflekker som jeg har prøvd å skjule etter beste evne. Har blitt brukt av alle mine tre jenter.
Da eldstejenta var 2 år giftet min yngste søster seg. Denne kjolen heklet jeg til bryllupet. Den er heklet av noe veldig gammelt hvitt garn og farget gul etterpå, siden garnet ikke kunne brukes som det var. Dette har vært en festkjole og har ikke blitt så mye brukt. Oppskriften er fra et Sandneshefte fra 90-tallet.
Denne jakken i sennepsgul Mandarin Petit har jeg brukt mye. Den er blitt litt blekere i fargen med årene og venter på avløsning som sommerjakke. ( En ny er under montering )

12 kommentarer:

 1. Ja gult er ikkje fargen eg har laga mest i, men du hadde då fine plagg i gult!! Likte veldig godt den vesle gule finkjolen, ser for meg ei lita jente i den. Ha ein fin dag:))

  SvarSlett
 2. Gode gule plagg med "solskinnshistorier" bak.

  SvarSlett
 3. Så nydelige ting!

  Jeg strikka visst litt gule ting til mine små også, men det er blir resirkulert... angrer litt på det nå.

  SvarSlett
 4. Mye fint her og den festkjolen var kjempesøt! Gult har jeg ikke strikket mye av - rart igrunnen gor det er en skikkelig gladfarge.
  Ha ei flott uke!

  SvarSlett
 5. Fint med gult til barn! Det er ikke alltid like enkelt med oss voksne. Men jakken din er flott!

  SvarSlett
 6. Gult er ikkje den mest populære fargen for tida, nei. Men det kan vere fint med gult til babyar. Fin babyjakke og lue!

  SvarSlett
 7. Kjempemykje flott!! Den festkjolen var nydeleg!!

  SvarSlett
 8. Utrolig søt kjole! Håper det er noen som kan arve den :-)

  SvarSlett
 9. Flotte gule strikkeplagg! Og kjolen var jo kjempesøt :)

  SvarSlett
 10. Så mycket vackert du har stickat! Riktigt härliga barnkläder i vackert gula färger!
  Ha en bra dag!

  SvarSlett
 11. Å, så moro å se!
  Plaggene har jo holdt seg så godt.

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for