torsdag 27. mai 2010

Fargerike restesokker

Det føles godt med noen dypdykk i resteposen av og til. Sokkene varmer jo like godt enten de er avanserte kunstverk eller helt enkle. Dette er Arribasokker som passer til en 3-4 åring.

Helt vanlige sokker etter en god, gammel sokkeoppskrift. I skrivende stund er de på reise til sitt nye hjem. Håper Posten sørger for å dem trygt fram. De er laget for bruk til oppmuntring på en grå og trist regnværsdag.

Ildkveden er et fantastisk syn i disse dager der den lyser opp med sine fargesterke blomster. Kommer man nær nok høres et jevnt surr av humler og bier på jakt etter nektar.

10 kommentarer:

 1. Så vackra sockor man blir ju riktigt glad när man ser dom! Varma och sköna i dessa regniga dagar som vi har här. Härliga blommor!
  Ha en bra dag!

  SvarSlett
 2. Takk for sokkeoppskrift, har sett mange tåopp oppskrifter, men din virker mer grei å følge :)Nydlige farger og bilder du har brukt her i bloggen din :) Takk for at du deler :)

  SvarSlett
 3. Restegarnssokker er supre de, og disse var jo fargeglade og flotte! :o)

  SvarSlett
 4. Ja, er det noke som gjer meg virkelig glad, så er det fargar !! Masse fargar, alle fargar. Dess eldre eg blir, dess gladare vert eg i fargar! Herlige sokkar i flotte fargar ! Nydelig eldkved også !

  SvarSlett
 5. Fargerike sokker! Flotte - og det må være deilig å bli kvitt restegarn på en slik måte:-)
  Ha en fortsatt fin kveld og god helg fra meg

  SvarSlett
 6. Med så fine farger og varmt og godt garn blir det jo glade sokker uansett restegarn og mønster. Også så koselig å sende oppmuntrings-sokker i posten da - det var en hyggelig ide!

  SvarSlett
 7. Kjempeherlig med restegarnssokker.

  SvarSlett
 8. Kjempefine... og deilg følelese å få brukt litt restegarn ikke sant!

  SvarSlett
 9. Ååå det er så godt å få bruke opp litt restegarn og når resultatet vert så fint er det jo ekstra kjekt!! Flotte og fargeglade sokker, ha ei god helg:))

  SvarSlett
 10. Kule restesokker.... :O)

  God helg!

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for