søndag 9. oktober 2011

Mor og datter i nye klær

Ja, ja - ikke akkurat ny denne da. Den var ferdig en gang på forsommeren, men jeg fikk aldri fotografert den før den ble puttet inn i skapet for sommeren. Genseren er strikket i Lerke (sommerull/vinterbomull), som gir utrolig behagelige plagg å ha på seg. Oppskriften heter Neiman og er fra Knitty. Der er det massevis av fine gratisoppskrifter.

Minstejenta i ny tunika - rosa er visst populært ennå det. Oppskriften plukket jeg ut av et ukeblad - husker ikke hvilket. Hele plagget er strikket i en tråd Pt2 og en tråd Plumet. Fasongen er ganske "firkantet" og var ikke særlig spennende å strikke - men mottakeren er veldig fornøyd og har nærmest bodd i den siden den ble ferdig for en drøy uke siden. Den varmer godt nå som gradestokken har begynt å krype nedover.

7 kommentarer:

 1. Søte topper i herlige farger! : ) Ha ei flott uke! Klem Hilde : )

  SvarSlett
 2. Fine topper begge to! Den øverste har ligget som en favoritt hos meg på Ravelry veldig lenge, men har aldri kommet på pinnene, ikke ennå. Takk for titten og inspirasjon.

  SvarSlett
 3. Nydelig begge to. Likte veldig godt både farge og fasong på din.
  Og tunikaen er jo herlig! Skjønner vel at hun har bodd i den. Innerst inne er vel de fleste jenter ganske rosa :-). Og denne er tøffrosa.

  SvarSlett
 4. Så flotte topper til mor og datter!! Elles er det mykje anna fint her sidan eg var inne her sist:))

  SvarSlett
 5. Så fine de var begge to :)

  SvarSlett

Skriv gjerne en liten hilsen - det blir jeg glad for